Access Consciousness

behandelingen

 

ACCESS CONSCIOUSNESS


Je kan ook in mijn praktijk terecht voor energetische lichaamsprocessen, ‘Access Bars’ en ‘Access - Energetische facelift’ genaamd.


ACCESS BARS:

Hierbij worden er 32 drukpunten op het hoofd in verschillende combinaties/posities zachtjes aangeraakt met als doel het bewustzijn te verhogen en oude overtuigingen, vooroordelen, bepaalde gedachten of emoties los te laten. Daardoor worden oude blokkades weggehaald om ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden. 

Heb je dus last van stress, spanningen, negatieve gedachten, of ben je emotioneel, angstig, pieker je vaak of loop je tegen een burn out aan ? Dan kan dergelijke behandeling je helpen om terug meer rust en ruimte te vinden in je hoofd. Het aantal nodige behandelingen hangt af van de ernst van de klachten maar de resultaten zijn zeer positief. Ook voor studenten is dit een interessante behandeling om opnieuw meer en beter inzicht te krijgen in de leerstof en om gemakkelijker te studeren.


ACCESS  - Energetische facelift:

Ook hier houdt de sessie een zachte, kalmerende aanraking in van drukpunten op het aangezicht en de hals om deze te verjongen en tekenen van veroudering en stress door het hele lichaam om te keren. Het is een aangename, warme en ontspannende behandeling die werkt met de cellen van het lichaam met als gevolg een jongere en frisse uitstraling. Zowel uiterlijk als innerlijk zal er een bewustwording plaatsvinden en zal je meer rust, energie en helderheid ervaren.

Zodra we ons ontdoen van de oordelen die we dagelijks in de spiegel op ons gezicht en lichaam projecteren, heeft ons lichaam de ruimte om te regenereren.

 

De gunstige ervaring van personen die deze behandelingen reeds ondergingen, omvatten:

- frisse uitstraling van het aangezicht

- elasticiteit van de huid

- helderheid van de ogen

- glans in het haar

- verbeterde energie

- rustgevende ontspanning 

 

Gun jezelf dat ene moment van rust en bezinning waardoor je wekenlang verder kan genieten van de uitwerking van deze behandelingen. Het enige wat je moet doen is een uur heerlijk ontspannen op de massagetafel liggen, bereid zijn om te ontvangen en de behandeling laten gebeuren.

Uiteraard kan je ook altijd terecht voor een voetreflexologie, handreflexologie sessie of een heerlijk relaxerende voet- of handmassage. Neem hiervoor gerust een kijkje bij ‘Behandelingen’.

 

Van harte welkom in mijn praktijk, ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten.